header3.png

Info-avond op 25 oktober in het Verenigingsgebouw

Afgelopen jaar is door het bestuur van het verenigingsgebouw geopperd om het dak beschikbaar te stellen voor het plaatsen van zonnepanelen na het verwijderen van de GSM zendmasten die er jaren hebben gestaan. Daarnaast zouden particulieren moeten kunnen meedoen bij collectieve aanschaf van panelen voor hun eigen dak. Dit alles in het kader van vergroting van het gebruik van duurzame energie in Overasselt. Een werkgroep is aan de slag gegaan om de haalbaarheid te bestuderen.

Een greep uit enkele vragen:

• Hoe kan de zon bijdragen tot een betaalbare elektriciteitsrekening?
  • Hoe werken zonnepanelen?
  • Waaruit bestaat een installatie?
  • Hoe gebeurt de installatie?
  • Is elk dak, en vooral het mijne, geschikt om zonnepanelen te installeren?
  • Wat kost zo’n installatie?
  • Wat brengt het mij op?
  • Is het rendabel om het dak van het verenigingsgebouw vol te leggen met panelen?

Wilt u het antwoord op één of meerdere van deze vragen?

Dat kan! Kom dan naar onze info-avond en ontdek wat de zon voor u in petto heeft!

Onder het genot van een kopje koffie of thee leggen wij u alles uit. Uiteraard is er ook ruimte voor een vragenronde en is er een markt waar ondernemers hun producten kunnen laten zien.

Bent u overtuigd van het voordeel van zonnepanelen, dan kunt u ter plekke aangeven of u belangstelling heeft om door te gaan.

Activiteit:        info-avond zonnepanelen in Overasselt
Plaats:              Verenigingsgebouw Overasselt