06 - 86 83 86 81 - bgg 024-6221685 svo@xs4all.nl
Home Events - Verenigingsgebouw Overasselt Terug naar de tijd: Zomeactiviteit

Terug naar de tijd: Zomeactiviteit

Graag wil ik jullie informeren over een nieuw activiteit genaamd “Terug naar de tijd van toen” in combinatie met twee keer een Bingo. Het doel van deze activiteit is om mensen bij elkaar te brengen, eenzaamheid tegen te gaan en samen te verbinden. We streven naar een laagdrempelige en open cultuur, zodat iedereen welkom is om mee te doen en zijn of haar verhaal te delen. De activiteit wordt gesteund door de huisartsen en medewerkers van het verengingsgebouw, omdat we samen oog hebben voor gezondheid en welzijn.

De activiteiten zijn op maandagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur in het Verenigingsgebouw. We willen dat deze activiteiten laagdrempelig zijn en voor iedereen toegankelijk, ook voor mantelzorgers of familieleden die graag samen met hun naaste willen deelnemen.

De ruimte waar de activiteiten plaatsvinden zal worden aangekleed met oude spullen om herinneringen op te roepen en de sfeer te verhogen. De activiteit zal hierop worden aangepast, zodat er een leuke en nostalgische middag ontstaat. We willen graag dat deze middagen nieuwe en verrassende activiteiten bevatten, zodat iedereen elke keer iets nieuws kan ontdekken en beleven.

Om de maandagmiddagen laagdrempelig te houden, is er geen lidmaatschap vereist. Niets hoeft, iedereen is van harte welkom om gewoon te genieten van de gezelligheid en het samenzijn. We willen benadrukken dat deze activiteiten niet alleen voor ouderen uit Overasselt zijn bedoeld, maar ook andere dorpsgenoten van de gemeente zijn van harte welkom.

We hopen dat jullie enthousiast zijn geworden over dit nieuwe concept en dat we jullie mogen verwelkomen op onze maandagmiddagen.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met Rieky Duighuisen via rieky2@hotmail.com.

Vrijwilligers die mee willen helpen zijn welkom.

Met vriendelijke groet,
Rieky Duighuisen

Datum

12-08-2024

Tijd

14:00 - 16:00

Kosten

Gratis entree

Locatie

Verenigingsgebouw
W. Alexanderstraat 1, 6611CE Overasselt
Website
https://www.verenigingsgebouw-overasselt.nl

Organisator

Rieky Duighuisen
Telefoon
06-22275481
Email
rieky2@hotmail.com