06 - 86 83 86 81 - bgg 024-6221685 svo@xs4all.nl

Bestuur van het Verenigingsgebouw

Wim Cousijn, voorzitter. Voorzitten bestuursvergaderingen. Algemeen beleid. Ondersteuning Management. Adviseren en aansturen commissies. Adviseren en ondersteuning activiteiten.

mail  voorzitter@verenigingsgebouw-overasselt.nl

Ellis van Wieringen, Secretaris. Voorbereiden bestuursvergaderingen. Verslaggeving vergaderingen. Ondersteuning bij activiteiten. Correspondentie met diverse geledingen namens bestuur.

mail  secretaris@verenigingsgebouw-overasselt.nl

Joke Knoope, ondersteunend Secretaris. Voorbereiden bestuursvergaderingen. Verslaggeving vergaderingen. Ondersteuning bij activiteiten. Correspondentie met diverse geledingen namens bestuur.

mail  secretaris@verenigingsgebouw-overasselt.nl

Penningmeester. Financieel beleid. Controle financiën, Jaarrekening. Contacten met gemeente en provincie i.v.m. subsidies. Bouwzaken. Ondersteuning bij activiteiten. Positie vacant! Interesse? Neem contact op met onze secretaris.

mail  penningmeester@verenigingsgebouw-overasselt.nl

Eric Mertens, Bestuurslid. Technisch beleid en uitvoering.

mail  techniek@verenigingsgebouw-overasselt.nl