06 - 86 83 86 81 - bgg 024-6221685 svo@xs4all.nl

KBO Overasselt-Nederasselt

KBO Overasselt/Nederasselt is een lokale afdeling waar leden elkaar ontmoeten. Wij organiseren activiteiten en behartigen de lokale belangen van senioren in onze gemeente Heumen.

Als lid profiteert u van vele voordelen, waaronder het magazine ONS, korting op ziektekostenpremie, belastingaangifte tot een bepaald inkomen tegen een kleine onkostenvergoeding en andere aantrekkelijke voordelen.

Onze afdeling organiseert onder andere: culturele en gezellige uitstapjes, ontspanningsmiddagen, themamiddagen, filmbezoek en natuurlijk ook kaarten, biljarten, gym en bingo.

We bekijken steeds welke andere activiteiten ook interessant kunnen zijn voor onze leden.

Wij vallen onder KBO Gelderland, een vereniging van, voor en door leden. In Gelderland heeft de KBO ongeveer 15.000 leden. Daarmee is zij de grootste seniorenorganisatie.
We worden met elkaar steeds ouder en het aantal ouderen neemt fors toe. Het is daarom belangrijk dat deze groep goed wordt vertegenwoordigd. De KBO Gelderland zet zich, samen met andere provinciale KBO’s, in voor uw belangen! Ze laten uw stem horen in Den Haag, maar ook bij de provincies en gemeenten. Zij informeren en adviseren op het gebied van veiligheid, koopkracht, digitalisering, zingeving en wonen, welzijn en zorg.

Lidmaatschap van KBO Overasselt/Nederasselt bedraagt € 26,00 per jaar per persoon.
Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie of lid worden? Neem dan contact op met onze ledenadministratie. U kunt onderstaand formulier invullen of rechtstreeks bellen met Lène Creemers.

 

Neem contact met ons op

8 + 4 =

Lène Creemers

Ledenadministratie

T.: 024- 622 2110
E.: kbo.ov.ne@gmail.com