06 - 86 83 86 81 - bgg 024-6221685 svo@xs4all.nl

Nieuwsarchief van seizoen 2008-2009

Wegens vakantie gesloten
Het verenigingsgebouw is gesloten vanaf zaterdag 18 juli t/m zondag 9 augustus. Vanaf maandag 10 augustus staan wij weer voor u klaar. Het bestuur en personeel van het verenigingsgebouw wenst u een heel prettige vakantie toe.


Classics Dance Night op 13 juni gaat niet door!!!
Op zaterdag 13 juni 2009 gaat Classics Dance Night niet door wegens gebrek aan belangstelling!!!!


Fotoalbum GVO Haverleij Den Bosch mei 2009 online
De leden van de golfvereniging Overasselt zijn in mei gaan golfen in Den Bosch. Een fotografische impressie is  hier  te zien. Een link naar dit album is ook aan te treffen in het menu fotoalbums aan de linkerkant.


Classics Dance Night op 13 juni in Overasselt
Op zaterdag 13 juni 2009 is het weer zover. Classics Dance Night is weer in ons verenigingsgebouw. Dat wordt lekker swingen op muziek uit de 70er en 80er jaren. Lekker voor de jongere ouderen of oudere jongeren zoals je wilt.
Kijk  hier  of in het menu Evenementen voor meer informatie.
Reserveren kan ook al, dat doe je hier


Databaseproblemen bij bestelling kaarten op deze website
Het kan voorkomen dat u bij de theaterpagina’s foutmeldingen te zien krijgt. Dit is het gevolg van een databasestoring op de server. We hopen dat deze storing snel verholpen is.
Kijk eerst op de pagina “Theater” of daar geen foutmeldingen te zien zijn. Zo ja, dan kunt u ook geen kaarten online bestellen.
Wat u wel kunt doen is een e-mail sturen naar theater@verenigingsgebouw-svo.nl en daar de bestelling opgeven. Vul dan wel naam, adres, telefoon, aantal kaarten of passe-partouts in en de manier van betalen. Wij regelen dan wel dat de kaarten gereserveerd worden. U ontvangt dan van ons een e-mail terug als de bestelling geplaatst is.
Sorry voor dit ongemak.


D e r d e  t h e a t e r s e i z o e n  i n  O v e r a s s e l t   v a n   s t a r t

Het is ons voor de derde keer gelukt om een prachtig programma samen te stellen. Een afwisseling van cabaret, muziek en toneel.

  • We openen op zaterdag 24 oktober 2009 met een dubbele try-out van de stand-up comedians Roué Verveer en Murth Mossel.
  • Op zaterdag 9 januari 2010 komt Maria de Fátima, geboren Portugese, maar al tijden wonend in Nederland, met een avondje fado. Dat wordt zakdoeken meenemen om de ontroering te kunnen verwerken.
  • Op zaterdag 27 maart 2010 komt de bekende Nederlandse acteur Peter Faber met de hilarische theatervoorstelling Caveman.
  • Tot slot rondt Ernesto met het Ensemble de Minuit op zaterdag 22 mei 2010 ons derde theaterseizoen af met een cabaretesk liedjesprogramma.

Dat belooft opnieuw veel spektakel. Ga gauw kijken op de theaterpagina’s op onze website. Daar staat veel informatie en heeft u ook de mogelijkheid om online kaarten te bestellen. Zorg dat je er (weer) bij bent. We wensen iedereen weer een fantastisch theaterseizoen toe.


Aanbiedingen van mei 2009 van de schouwburg en De Vereeniging
In het menu theater, item aanbieding kunt u de aanbiedingen vinden voor de maand mei 2009 van de schouwburg en De Vereeniging uit Nijmegen. Dit is van belang voor de mensen die een passe-partout hebben besteld voor ons theaterseizoen.
U kunt er  hier  ook rechtstreeks naar toe.


Fotoalbum van Jambo Afrika online
De laatste voorstelling van theaterseizoen 2008-2009 zit erop. Zo’n 125 mensen hebben een fantastische avond beleefd met muziek en dans. Van wild ritmisch tot verstild ingetogen kwam een kleurrijk muziek- en dansschouwspel op ons af. Terecht was er na afloop veel waardering voor.
U kunt hier een foto-impressie van de avond bekijken. De foto’s zijn gemaakt door Bart Nijs Fotografie.


Deel kaartopbrengst van Jambo Afrika als sponsoring Stichting OOG
Op zaterdag 18 april vindt in ons theater de voorstelling van Jambo Afrika plaats. Wij hebben als verenigingsgebouw besloten om vanaf het 101e kaartje € 2,50 te doneren aan de Stchting OOG. Deze stichting zet zich belangeloos in voor de ontwikkeling van ouderen in Gambia. Met name onderwijs en landbouw worden gestimuleerd. Wilt u meer over Stichting OOG weten, kijk dan hier op hun website.
We hopen dat u in groten getale naar de voorstelling komt kijken.
Kaartverkoop: bij Merapi in Overasselt, aan de kassa op zaterdag 18 april of natuurlijk via deze website. U kunt hier direct naar de bestelpagina


Aanbiedingen van april 2009 van de schouwburg en De Vereeniging
In het menu theater, item aanbieding kunt u de aanbiedingen vinden voor de maand april 2009 van de schouwburg en De Vereeniging uit Nijmegen. Dit is van belang voor de mensen die een passe-partout hebben besteld voor ons theaterseizoen.
U kunt er hier ook rechtstreeks naar toe.


Laatste theatervoorstelling van het seizoen op zaterdag 18 april: Jambo Afrika

  Jambo Afrika is een Nijmeegse groep van 3 personen die op zaterdag 18 april in ons theater het tweede seizoen afsluit.
Het betreft de voorstelling Tribal Touch, waarin meerstemmige Yoruba zang, percussie en gemaskerde dans u zullen meevoeren naar donker Afrika. Het is alsof er vibraties zijn die iets bij u opwekken wat lange tijd heeft liggen sluimeren.
Kom en geniet, ga mee naar Afrika.
Kaartjes kosten € 12,00.
Bestellen op de  bestelpagina

 


Aanbiedingen van maart 2009 van de schouwburg en De Vereeniging
In het menu theater, item aanbieding kunt u de aanbiedingen vinden voor de maand maart 2009 van de schouwburg en De Vereeniging uit Nijmegen. Dit is van belang voor de mensen die een passe-partout hebben besteld voor ons theaterseizoen.
U kunt er  hier  ook rechtstreeks naar toe.


Fotoalbum van Cabaretpoel online
Op 14 maart jongstleden trad Cabaretpoel op in ons theater. Er waren 131 toeschouwers die genoten hebben van 4 goede acts van jonge talenten. Op zaterdag 18 april 2009 kan iedereen Jambo Afrika in ons theater zien optreden.
U kunt in het linkermenu naar Fotoalbums gaan en daarbinnen naar Cabaretpoel, naar de theaterpagina gaan in het menu Theater, maar u kunt ook  hier  rechtstreeks naar de foto’s toe. De foto’s zijn gemaakt door Bart Nijs Fotografie.


Leerlinguitvoering + choreografiemiddag op 21 en 22 maart
Op 21 maart is een leerlingenuitvoering van muziekschool de Stroming. Er zijn diverse optredens. De toegang is gratis en het begint om 15.30 uur.
Op 22 maart is een choreografiemiddag ook van de muziekschool maar dan afdeling dans. Er zijn ongeveer 20 optredens. Zij worden beoordeeld door een vakkundige jury. Van de 20 mogen er 3 meedoen met een grote dansvoorstelling op 30 mei in de Mozaïek te Wijchen. De middag begint om 14.00 uur en de toegang is gratis.
Voor informatie over beide activiteiten kun je bellen: 024-6412819.


Splendid maakt een reis om de wereld

Popkoor Splendid is een groep van ongeveer 50 zeer gevarieerde, enthousiaste mensen afkomstig uit Overasselt en omgeving,met zingen als hun gezamenlijke passie. Een leuke en ontspannende bezigheid.
Bij het koor is het idee ontstaan om zelf een eigen productie op de planken te zetten. Na een tijd van voorbereidingen is het nu dan zover.
Op 3, 4 en 5 april 2009 zal Splendid een showconcert gaan geven genaamd ‘Splendid Travel’. Klik  hier   voor een uitgebreide tekst, de prijzen van de kaartjes en een grotere foto. Je kunt ook links in het menu Evenementen naar de Splendidpagina.
 

 


Theatervoorstelling Cabaretpoel op 14 maart
Op 14 maart is het weer zover. In ons theater is dan de Cabaretpoel te zien.
Cabaretliefhebbers opgelet! Deze voorstelling mag u niet missen. In de Cabaretpoel spelen vier nieuwe aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten. U ziet finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals. De Cabaretpoel, een nieuw initiatief voor aanstormend cabarettalent om zich aan het publiek te presenteren. Het is een soort reizend cabaretfestival, maar dan zonder competitie element.
Er zijn optredens van Erris van Ginkel, Jasper van Kuijk, Anne Jan Toonstra en Poolvogel, bestaande uit Joppe van Driel, Matthijs de Wit en Marius van Duijn.
Dat belooft weer een prachtig avondje theater te worden. In deze crisistijd even je zorgen vergeten!


Nieuwjaarsreceptie gemeente Heumen in het Verenigingsgebouw

  Op donderdag 8 januari 2009 houdt de gemeente Heumen haar jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie. Dit jaar vindt deze plaats in Overasselt in ons verenigingsgebouw. De zaal is open om 19.30 uur. Er staan diverse onderdelen op het programma: ontvangst door B&W, muzikale opening door KNA, opening door voorzitter Fief Bleeser, Nieuwjaarstoespraak door burgemeester Jan van Zomeren, zang door popkoor Splendid, uitreiken van duurzaamheidsprijs, bekendmaking van de vrijwilliger van het jaar, aankondigingen “open huis” jeugdsoos ’t Hutje en bibliotheek met foto-expositie “De oude school”. Verdere muzikale omlijsting door accordeonist Frans v.d. Linden. Iedereen uit de gemeente Heumen is van harte welkom.

 


Een voorspoedig 2009
De medewerkers van SVO wensen iedereen een voorspoedig 2009 toe. We hopen dat we u ook komend jaar weer van dienst kunnen zijn.


Aanbiedingen van januari 2009 van de schouwburg en De Vereeniging
In het menu theater, item aanbieding kunt u de aanbiedingen vinden voor de maand januari 2009 van de schouwburg en De Vereeniging uit Nijmegen. Dit is van belang voor de mensen die een passe-partout hebben besteld voor ons theaterseizoen.
U kunt er hier ook rechtstreeks naar toe.


Fotoalbum van Arie Koomen online
Op 11 november jongstleden trad Arie Koomen op in ons theater. Er waren 161 toeschouwers die genoten hebben van een goede voorstelling. Op zaterdag 14 maart 2009 kan iedereen De Cabaretpoel, 4 jonge aanstormende talenten in het Nederlandse cabaret, in ons theater zien optreden.
De foto’s betreffen de voorbereiding, de voorstelling zelf en één na afloop. U kunt in het linkermenu gaan naar Fotoalbums en daarbinnen naar Arie Koomen, maar u kunt ook  hier  rechtstreeks naar de foto’s toe. De foto’s zijn gemaakt door Bart Nijs Fotografie.


Aanbiedingen van november van de schouwburg en De Vereeniging
In het menu theater, item aanbieding kunt u de aanbiedingen vinden voor de maand november 2008 van de schouwburg en De Vereeniging uit Nijmegen. Dit is van belang voor de mensen die een passe-partout hebben besteld voor ons theaterseizoen.
U kunt er  hier  ook rechtstreeks naar toe.


Fotoalbum van Silvester Zwaneveld online
Op 18 oktober jongstleden trad Silvester Zwaneveld op in ons theater. De kleine 100 mensen die de voorstelling gezien hebben waren uiterst te spreken over zijn optreden. Op 11 november kan iedereen Arie Koomen in ons theater zien optreden. De foto’s betreffen de voorbereiding, de voorstelling zelf en de tijd na afloop. U kunt in het linkermenu gaan naar Fotoalbums en daarbinnen naar Silvester, maar u kunt ook  hier  rechtstreeks naar de foto’s toe.


Aanbieding van de Schouwburg in Nijmegen
Degenen die in Overasselt naar de try-out van Silvester Zwaneveld zijn geweest kunnen in april, als ze naar de echte voorstelling van Silvester in de Schouwburg te Nijmegen gaan, een tweede kaartje voor niets krijgen bij inlevering van het kaartje uit Overasselt.


Aanbiedingen van oktober van de schouwburg en De Vereeniging
In het menu theater, item aanbieding kunt u de aanbiedingen vinden voor de maand oktober 2008 van de schouwburg en De Vereeniging uit Nijmegen. Dit is van belang voor de mensen die een passe-partout hebben besteld voor ons theaterseizoen.
U kunt er hier ook rechtstreeks naar toe.


Openingsaanbieding voor Silvester Zwaneveld op 18 oktober
Voor de openingsvoorstelling van ons theaterseizoen hebben we een enorme aanbieding. U kunt de voorstelling “Silvester Alone” bijwonen met zijn tweeën voor de prijs van een. Dit geldt ook voor diegenen die al kaartjes hebben gekocht. Die kunnen zoveel vrienden of familie uitnodigen als ze kaartjes hebben om samen naar het theater te komen. Voor hen zijn extra plaatsen gereserveerd. De aanbieding geldt natuurlijk zolang als de voorraad strekt.
Koopt u een passe-partout waar Silvester Zwaneveld in opgenomen is, geldt natuurlijk dezelfde regeling. We verheugen ons op massale belangstelling. Ga  hier rechtstreeks naar de bestelpagina.


Een eerste impressie van Silvester Zwanevelds voorstelling Silvester Alone
Op 17 september jongstleden Heeft Silvester Zwaneveld in Rotterdam zijn eerste try-out gegeven van de voorstelling “Silvester Alone” waarmee hij bij ons op 18 oktober het theaterseizoen opent. Kijk hier om op zijn theaterpagina dat (derde) filmpje (deel voorstelling + interview) te bekijken.


Fotoalbum 12e Open Overasseltse Bridgekampioenschappen van 27-09-2008
Op 27 september jongstleden hebben 36 paren gestreden om de titel van het twaalfde Open Overasseltse Bridgekampioenschap. Om 5 uur in de middag kwam het verlossende woord van arbiter Wim Arnts. Jeanne Derks en Myrna Tjiam mochten de wisselbeker en de bloemen in ontvangst nemen. Als aandenken kregen ze ook nog een standaard mee. Voor Jeanne Derks was het de tweede maal dat zij kampioen werd. Al eerder was zij samen met Ida Glazer kampioen van Overasselt. Een fotografische impressie van deze zeer geslaagde middag is  hier  te zien. Een link naar dit album is ook aan te treffen in het menu fotoalbums aan de linkerkant.


Fotoalbum GVO op Bleijenbeek, 31 augustus 2008
De leden van de golfvereniging Overasselt zijn op 31 augustus jongstleden in het Limburgse Afferden op golfbaan Bleijenbeek in actie gekomen. Een fotografische impressie is  hier  te zien. Een link naar dit album is ook aan te treffen in het menu fotoalbums aan de linkerkant.


Nieuwsarchief
De nieuwsberichten van het afgelopen seizoen zijn in een digitaal archief gestopt. Wilt u nog eens nagaan wat er allemaal op onze website aan nieuws heeft gestaan, kunt u gebruik maken van de optie Nieuwsarchief, links in het menu van onze website.


Foto-Expositie van Pierre Willems
Pierre Willems is een amateur fotograaf, al vele jaren. Sinds zijn pensionering heeft hij genoeg tijd om te wandelen en tijdens die wandelingen maakt hij vele natuurfoto’s. Wandelen en foto’s maken doet hij in de vele natuurgebieden rond zijn woonplaats Berlicum, maar ook in verder gelegen gebieden bv. de Kampina, Drunense duinen, Overasseltse vennen, en nog veel meer. Maar ook in je eigen tuintje kun je mooie foto’s maken. De foto’s die nu in het verenigingsgebouw hangen zijn een toevallige selectie. Overigens, die plaatjes maakt hij zelf, vroeger in de donkere kamer, nu veel gemakkelijker met een computer en een fotoprinter.


Nieuw theaterseizoen in Overasselt

  Het is ons weer gelukt om een prachtig programma samen te stellen. Veel cabaret, muziek en dans. Van gerenommeerde artiesten tot aanstormend talent. Dat belooft weer veel spektakel. Ga gauw kijken op de  theaterpagina’s  op onze website. Daar staat veel informatie en heeft u ook de mogelijkheid om online kaarten te bestellen. Zorg dat je er weer bij bent.