06 - 86 83 86 81 - bgg 024-6221685 svo@xs4all.nl

Nieuwsarchief van seizoen 2017 – 2018

Expositie in Verenigingsgebouw te Overasselt

Van 12 mei 2018 tot 1 september 2018 exposeren Anneke Wassing, Ivonne Zwart, Thea van Bergen, Toon Bovy en Loes Kromhout in het Verenigingsgebouw te Overasselt. Zij hebben met acrylverf vooral abstracte, kleurrijke schilderijen gemaakt onder de inspirerende (bege)leiding van de Nijmeegse kunstenaar Jeroen van Herten in diens atelier in de Kazerne aan de Groesbeekseweg te Nijmegen.

Een lijst met titels van schilderijen, afmetingen en prijzen ligt ter inzage.

Tevens exposeert Loes Kromhout met beelden vervaardigd uit diverse soorten steen.

U bent bij deze van harte uitgenodigd!

Collecteweek voor onze KidsClub en Jantje Beton

Dinsdagavond 6 maart is de collecteweek voor onze KidsClub en Jantje Beton afgetrapt. De eerste collectanten zijn langs de deuren geweest en ook de komende dagen wordt er door enthousiaste vrijwilligers gecollecteerd.
Overasselt, nu al bedankt voor jullie bijdrage! De reacties en donaties zijn overweldigend en hartverwarmend.
Vrijwilligers, ontzettend, ontzettend bedankt voor jullie inzet!

Ondanks al deze positieve berichten zijn we nog met spoed op zoek naar iemand die deze week wil collecteren in de Willem Alexanderstraat, Beatrixstraat en Boterbosstraat. Kun jij een uurtje van de tijd doneren? Stuur een mailtje naar kidscluboverasselt@gmail.com.

Alvast bedankt!
Hans van Brunschot

Expositie van Janneke Stulemeijer-Kromhout

Van 15 februari tot 11 mei 2018 exposeert Janneke in ons Verenigingsgebouw olieverfschilderijen met verschillende verftechnieken. Tevens is er een expositie beeldhouwwerk van cursisten van Antoinette Hoffs van atelier “Laat handen spreken’.  Op zondag 4 maart om 15:30 uur is de officiële opening van deze expositie. Daarbij is iedereen welkom. Voor meer informatie kunt u terecht op de expositiepagina.

 

 

Prettige feestdagen en tot zien op ons Poejersuukerbal

We wensen alle medewerkers, vrijwilligers en gebruikers van ons Verenigingsgebouw prettige feestdagen toe en een gezond en voorspoedig 2018.
We luiden traditioneel het Nieuwjaar in met het bekende Poejersuukerbal. 1 Januari om 20:00 uur. Entree gratis. Met de Poejersuukerband en DJ Job. Een mooie gelegenheid om elkaar een goed Nieuwjaar toe te wensen..

Bestuur SVO

Repair Café op vrijdag 6 oktober 2017

RC-LogoSquareOp vrijdag 6 oktober is er een nieuw Repair Café in ons Verenigingsgebouw . Heeft u iets dat eigenlijk te goed is om weg te doen maar u kunt het zelf niet repareren, kom dan eens bij ons langs om te kijken of u spullen nog een tweede leven kunnen krijgen. Zeg het ook aan anderen dat ons Repair Café bestaat. We helpen u graag. U bent van harte welkom vanaf 14:00 – 16:45 uur.  U kunt bij ons terecht voor elektra, keukenmachines, Senseo apparaten,  fietsen, computers en nog veel meer.

Expositie Antoinette Hoffs

Van 30 september 2017 tot 3 januari 2018

Antoinette Hoffs
Laat haar “Handen Spreken”
Beeldend kunstenaar

De laatste jaren ben ik mij steeds meer toe gaan leggen in het beeldend naar buiten brengen van wat zich van binnen aandient.
Ik werk met hout, steen, schilder en schrijf poëzie.

Meer informatie op de expositiepagina

Repair Café op vrijdag 1 september 2017

RC-LogoSquareDe zomerstop is voorbij. Op vrijdag 1 september is er een nieuw Repair Café in ons Verenigingsgebouw . Heeft u iets dat eigenlijk te goed is om weg te doen maar u kunt het zelf niet repareren, kom dan eens bij ons langs om te kijken of u spullen nog een tweede leven kunnen krijgen. Zeg het ook aan anderen dat ons Repair Café bestaat. We helpen u graag. U bent van harte welkom vanaf 14:00 – 16:45 uur.  U kunt bij ons terecht voor elektra, keukenmachines, Senseo apparaten,  fietsen, computers en nog veel meer.

Gevraagd: vrijwilliger voor de bibliotheek

Elke donderdag van 14.30-17.00 uur vanaf ongeveer half augustus 2017.
Neem contact op met kvredegoor@obgz.nl

Vakantiesluiting Verenigingsgebouw Overasselt 2017

Deze zomer is Verenigingsgebouw Overasselt gesloten van maandag 23 juli t/m zondag 13 augustus 2017. In navolging van de succesvolle experimenten van vorige 2 jaar, zullen er op de maandagmiddagen in de genoemde weken WEL activiteiten zijn.

  • Er is gelegenheid tot biljarten en kaarten van 13.00 tot 17.00 uur in De Ontmoeting. Ook verzorgt de KBO in de Soos activiteiten. De KBO-leden krijgen nadere informatie via hun eigen vereniging.
  • Ook de bibliotheek zal dan voor leden “zelfverzorgend” open zijn tijdens genoemde tijd op maandagmiddagen.
  • Ook ‘Samen Aan Tafel’ op de vrijdagen, gaat tijdens de vakantiesluiting gewoon door!

Zegt het voort!

Om te voorkomen dat U voor een gesloten deur komt of dat onze vrijwilligers onnodig voorbereidingen treffen of aanwezig zijn, in de komende weken en direct na de vakantietijd, vraag ik u het volgende: “Om passende openingstijden en barhulproosters te maken heb ik graag van uw vereniging een opgave van de onderbreking van activiteiten, rondom de zomervakantie betreffende de weken 28 t/m 35 !”

Enkele verenigingen hebben dit al doorgegeven, dank daarvoor!
Met z’n allen maken we er een mooie zomer(vakantie) van!!

Ook namens het bestuur van ons Verenigingsgebouw:
Dank en groet,
Hennie van Lin