06 - 86 83 86 81 - bgg 024-6221685 svo@xs4all.nl

Hallo,
Ik ben Monique Delbressine en schilder nu al ruim 20 jaar. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en nieuwe manieren om te schilderen en het daarbij toepassen van nieuwe technieken. Dat is dan ook terug te zien in de collectie die er momenteel hangt zoals u zelf kunt bekijken. Eigenlijk ben ik altijd op ontdekkingsreis en laat mij graag inspireren door wat ik zie, hoor, voel en leer.

Mijn laatste manier van schilderen heet “Van Chaos tot Gaaf” en is ontzettend leuk om te doen met heel verrassende resultaten. Bekijk de “Franse lelie” en “African woman” maar eens goed van dichtbij en vindt de verborgen bijzonderheden.
Mijn ervaring en kunde draag ik graag over aan geïnteresseerden die regelmatig mijn schilderochtenden bezoeken om zelf met mijn “tips en trics” aan de slag te gaan.

Heb je interesse in een van mijn schilderijen of wil je zelf met mij aan de slag dan hoor ik dat graag.
Vriendelijke groet, Monique
Tel: 0651456580

Hallo,
Ik ben Ilse Scheerder en sinds een jaar of 15-16 actief met klei.
Wat begon als een beetje kneden en bewerken van klei, is uitgegroeid tot een hobby waar veel tijd en energie in zit.
Klei dat gevormd is tot een “object” wordt eerst biscuit gebakken op 950°, daarna geglazuurd.
Dit glazuren kan op diverse manieren.
De traditionele manier op 1050° en in de vitrinekast in de bieb ziet U ook raku gestookt werk, dat is een Japanse stook techniek (1000°) en pitfire gestookt werk, dat is een techniek die moeilijk heel snel uit te leggen is.
Mocht U meer daarover willen weten, ben ik altijd bereid Uw vragen te beantwoorden als U mij belt.
Ik wens U nu veel kijkplezier, en mocht U interesse hebben in een van de werkstukken en tot koop overgaan, dan hoop ik dat U er heel blij van zult
worden.

Ilse Scheerder
Wijchen.